Dejan Fabčič

VEČKRATNI PARALIMPIJEC V RAZLIČNIH KATEGORIJAH

“Masažna pištola Wookvibe Elite je postala nepogrešljiv pripomoček pri mojih treningih. Sprva sem jo uporabljal samo ob utrujenosti in “musklfibru”po težjih treningih, v zadnjem času pa jo uporabljam tudi pred treningom, saj z njo ogrejem in aktiviram mišice. Ob tem čutim, da so prave mišice prej pripravljene na obremenitev. Zagotovo bo potovala z mano na paraolimpijske igre v Tokio.”

Nastopiti kar 3-krat na paralimpijskih igrah zahteva vestnost, trdo delo in željo do uspeha. Vse to bi lahko pripisali Dejanu Fabčiču, ki se kljub prirojeni telesni okvari, zaradi katere kolen in gležnjev ne more pregibati, že od nekdaj redno ukvarja s športom.

To dokazujejo vsi njegovi nastopi, saj je na paralimpijskih igrah v Pekingu 2008 je nastopil kot plavalec, v Riu 2016 kot parakajakaš, letos pa bo nastopil tudi v Tokiu 2020, tokrat kot paralokostrelec.

Da ohranja optimalno pripravljenost svojega telesa, pa večkratni paralimpijec v svojo rutino dobrega počutja, vključuje tudi vibracijsko terapijo. Sam pravi, da mu je masažna pištola WookVibe® Elite doprinesla hitrejšo regeneracijo in odpravila bolečine v mišicah, po napornih treningih. 

Vedno aktiven na več področjih

Poleg vseh športnih dosežkov, je Dejan Fabčič po poklicu zdravnik interne medicine in vodja ambulante za bolezni ščitnice in diabetes. Prav tako je zelo aktiven na področju spodbujanja vključevanja mladih invalidov v šport in izboljševanja prepoznavnosti športa invalidov v Sloveniji.

Dejan Fabcic pri uporabi pistole za masazo.

ELITE

Elitna terapija

Najmočnejša in najtišja masažna pištola, z dvema načinoma delovanja in LCD zaslonom.

PLUS

Športna masaža

Masažna pištola z vsemi bistvenimi funkcijami in nastavki za športno masažo.

NANO

Mobilna masaža

Najlažja in najmanjša masažna pištola, z vsemi potrebnimi funkcijami za športno masažo.

Hitra dostava v 1-3 dneh.

30 dnevno jamstvo na zadovoljstvo.

Večina izdelkov ima garancijo.

Varno plačilo, tudi po povzetju.

5 razlogov za nakup masažne pištole

Aktivacija, regeneracija in okrevanje po poškodbah še nikoli ni bilo tako hitro, rezultati pa nikoli tako dobri.