Spoznajte državne prvakinje v odbojki Calcit Volleyball

Državne prvakinje v odbojki Calcit Volley

Odbojkarice Calcit Volley so tudi letos ponovile lanski uspeh in že 5-ič postale državne prvakinje v ženski odbojki. Letos so bile na 28 tekmah, le enkrat poražene.

Kot eden izmed sponzorjev ženske odbojkarske ekipe Calcit Volley, smo v sezoni 2020/2021 z našimi izdelki, v sodelovanju z njihovo fizioterapevtsko ekipo, poskrbeli za optimizacijo treningov, za preprečevanje poškodb in za izboljševanje procesov regeneracije telesa.

Sodelovanje je vključevalo vrsto naših izdelkov za regeneracijo, najbolj priljubljene pa so bile masažne pištole WookVibe® Elite, katere so igralke pogosto uporabljale tudi doma, po treningih in tekmah.

Tendinitis ahilove tetive ali pa bolečina v ahilovi tetivi je poškodba, ki se pojavi, ko se ta tetiva vname, kar povzroči bolečino v peti. Kako le to preprečiti ali pa zdraviti?

Sklepi imajo ključno vlogo pri delovanju našega telesa, zato je pomembno, da jih zaščitimo in jih ohranimo zdrave. Vas zanima kako?

Nekateri športniki trpijo zaradi nezdrave, kompulzivne odvisnosti od vadbe. Ta se lahko pojavi iz različnih razlogov, vključno z obsedenostjo s popolnostjo, rezultati, izogibanjem drugim vidikom življenja in občutkom zasvojenosti s fiziološkimi spremembami, ki jih povzroča vadba.

Počitek in okrevanje sta bistvena dela vsake vadbene rutine. Vaša rutina okrevanja po vadbi močno vpliva na vaše rezultate in športno uspešnost ter vam omogoča veliko bolj učinkovit trening. Na žalost večina ljudi nima nikakršnega načrta ali rutine za uspešno okrevanje po vadbi.